Welkom Husky Jackets amp; Husky Coats amp; Coats TXc4wq5W0
jegging zwart XL A Clockhouse C skinny XqAI6wxB jegging zwart XL A Clockhouse C skinny XqAI6wxB jegging zwart XL A Clockhouse C skinny XqAI6wxB jegging zwart XL A Clockhouse C skinny XqAI6wxB
2018-12-05T15:14:52+00:00

Welkom bij Leren is Zijn

Zet kinderen in hun kracht!

sneakers 1 Air lila JP Max Nike R70nw6qx

Met de Leren is Zijn kindercoachopleiding zet je kinderen opvallend goed in hun kracht. De directe werking stimuleert hun unieke ontwikkeling van binnenuit en de verbinding met wie zij werkelijk zijn.

Gerichte coaching, support en workshops geven ruimte en focus om verder je eigen stappen te zetten.
Ontdek hoe jij kinderen en ouders verder kunt helpen met jouw kennis en kwaliteiten.

Meer weten of vragen, kijk gerust even rond en neem contact met mij op.

Wees welkom!
Janneke

ecru Max Air Nike 1 lichtgrijs sneakers XvT45q4xw

Nieuwe plannenEcco Ecco Hoge Schoenen Kaki Crepetray Crepetray Hoge Kaki Schoenen PvEqTT

Er wordt gewerkt aan nieuwe ontwikkelingen
voor volwassenen.
Binnenkort meer.

* verplicht veld
XL C zwart jegging A Clockhouse skinny

“Je hoeft van je kinderen geen fantastische kinderen te maken.

Je hoeft ze er alleen maar aan te herinneren dat ze al fantastisch zijn.”

TAO van de opvoeding
C XL A Clockhouse zwart jegging skinny

Het geheim van de Raaf

boek + gratis luisterboek

Voor een blij kind thuis en op schoolzwart Clockhouse C XL A skinny jegging

Nura en zijn grote zus Toet maken allerlei waarschijnlijke en onwaarschijnlijke dingen in hun leven mee. Wat als..?
Wat is droom? Wat is werkelijkheid?  De Raaf speelt een magische rol en laat af en toe zijn sporen na. Of zijn het zijn veren? Het lijkt alsof hij ons er op wijst dat ieder kind uniek is en ook echt mag zijn wie hij ook werkelijk is. “Ik ben ik en jij bent jij- belangrijk zijn we allebei”.

Het boekje en de cd bestaan uit twee delen:
2 Damen Ecco Cool Sneaker 0 qREEx0dHet eerste deel kan je luisteren of zelf  lezen.  In het tweede deel = het DOE-deel waar we leuke korte opdrachten en liedjes voor je hebben ingezet. Ouders en leerkrachten, jullie zullen merken dat het het zelfvertrouwen, de zelfwaardering en het zelfrespect van je zoon of dochter en je leerlingen verstevigt en vergroot.

Tip:
Wil je quality time met je kind? Zet de cd op in de auto of net na de maaltijd en luister samen. Heerlijk om zo even met De Raaf weg te kunnen vliegen.

Voor wie en waar?

Kinderen van de basisschool

Thuis  |  Op school  |  Op de BSO  |   Kindercoaches   |    Speltherapeuten   |   Kinderafdeling Ziekenhuis   |  Bij opa en oma

Kinderen en lezenXL skinny A zwart jegging Clockhouse C

In eerste instantie hebben we het luisterboek gemaakt voor kinderen die lezen lastig vinden. Maar wat blijkt nu in de praktijk? dat heel veel kinderen het heerlijk om de stem van Gerrit  te horen. Dus moeite met lezen, dyslectisch of niet? Lekker luisteren en daarna uit het DOE-deel de oefeningetjes mee doen.

Heel veel plezier allemaal! Mail je ons ook even wanneer jij een teken van De raaf zou willen krijgen en stuur je je tekening op.

Het boek is uitverkocht en wordt niet opnieuw gedrukt!

‘De Raaf’ raakt de kern.

“Het boek ‘het geheim van de Raaf’ is een prachtige ondersteuning bij persoonlijke ontwikkeling en groepsvorming. Het is mooi leerkrachten te spreken die ‘de Raaf’ gebruiken. Sfeer verandert, pesten vermindert; je mag immers zijn wie jij bent! Het kind kan zijn eigen ik erin kwijt. Je komt bij de kern van het kind. Geen enkele se (sociaal-emotionele) training staat stil bij de eigenheid van het kind, want het gaat om de norm. En dat doet ‘de Raaf’ wel.”

Marian Paree - adjunct directeurDamen Sneaker 0 Cool Ecco 2 gd1HqHnw, Koningin Wilhelminaschool Lekkerkerk

Vandaag kreeg ik het boek het geheim van de Raaf binnen. Ik ben er heel blij mee. Het persoonlijke briefje wat erbij zat vond ik ontzettend lief. We zijn nu 3 jaar bezig om onze dochter van 7 jaar goed te kunnen begeleiden. Ze zit regelmatig flink met zichzelf in de knoop en dat doet pijn om te zien. We zijn hard bezig om ook op school de juiste begeleiding te krijgen.

Ik kijk er naar uit om samen met mijn dochter aan dit boek te gaan beginnen!!!
Dankjewel!!!

Melissa de Bondt

We zijn begonnen in je boek. Mijn dochter is altijd erg druk en is een echte kwebbel!! Maar nu zit ze ademloos te luisteren!!! Ze zuigt het verhaal helemaal op!!! Geweldig om te zien!!!

Dankjewel, …

Ecco Damen Sneaker 0 Cool 2 7AxpSq7
Anoniem
Clockhouse C jegging skinny XL zwart A
Ecco Sneaker Cool Damen 0 2 awvaOr