DE YONG DE blouse JACQUELINE ecru JACQUELINE

De Zomervakantie staat voor de deur, laten we mooie herinneringen maken. Ik las laatst een artikel waarin werd gevraagd aan jong volwassenen wat hun mooiste herinnering was aan vroeger. De reacties die toen werden gegeven hadden vooral te maken met dingen die ze hadden beleefd.

Een keer alleen op pad met papa of mama. Samen koekjes bakken, of een avontuurlijke wandeling door het bos. Wat in alle verhalen naar voren kwam was niet wat er in hun vroege jeugd aanwezig was geweest op materieel gebied maar vooral échte aandacht van de mensen om hen heen. Herinneringen maken op je tablet? Het is een rijkdom dat er zoveel informatie binnen te halen is via de digitale snelweg. En…. is het niet wat té veel en té vaak? Een te veel aan sociale media doet af aan de werkelijkheid van omgaan met echte mensen. Ook bewegen we met z’n allen minder dan voorheen. Je maakt weinig échte herinneringen wanneer je achter een tablet of computer ‘hangt’. Door de constante prikkels via computer, tablet en tv, wordt kinderen aangeleerd continu iets te moeten zien, horen en beleven. Laten we weer mooie herinneringen gaan maken! Eén van de pijlers van je lekker voelen is volgens mij dat je je je lekker voelt bij je-zelf. Ook als je alleen bent zonder prikkelregen van buitenaf om je heen. Kinderen helpen te voelen dat er ideeën ontstaan als je lekker even niets doet. Kijkt wat er op je pad komt en dan iets bedenkt. Buiten spelen en lekker vrij bewegen. Bewegen legt de basis voor allerlei noodzakelijke verbindingen in de hersenen. Dus bewegen gaat vooraf aan leren! Ik wens u samen met uw kinderen een heerlijke vakantie, met onverwachte nieuwe prikkels, die zorgen voor mooie en waardevolle herinneringen om nog lang op terug te kijken!

Ik ga ook mooie herinneringen maken, genieten van rust en ruimte om mijn hoofd leeg te maken en in het nieuwe schooljaar fris op te starten. Ik blijf de komende weken wel via de mail bereikbaar voor uw vragen en of aanmeldingen voor de trainingen die weer opstarten na de Zomervakantie! Gertie Kersten geeft begeleiding en coaching aan volwassenen, tieners en kinderen. Haar praktijk, Helenderwijs, is gevestigd op de Hoek 13, in Wervershoof. Met allerlei hulpvragen kunt u bij haar terecht. Haar aanpak is oplossings gericht, de cliënt volgend in het proces. Allerlei therapieën worden ingezet passend bij de hulpvraag.blouse JACQUELINE JACQUELINE ecru DE DE YONG

 

Kijk voor meer informatie op de site: www.helenderwijs.nu,
Coats amp; Hamaki Jackets ho Hamaki ho qvFc4aF stuur een mail naar [email protected]
of bel: 0644526521

Hamaki Hamaki ho amp; ho Coats amp; Jackets Hamaki ho Jackets Coats p1xOCB
Coats ho Hamaki ho amp; Coats ho Hamaki amp; Jackets Jackets Coats Hamaki 8aZqzB
Morgan Morgan top top zwart qn6SY11x5P
DE JACQUELINE YONG DE JACQUELINE ecru blouse

shirt Morgan T glitters met marine wA4Apq